Димитър Бербатов смята, че Пол Погба е бил смутен от изказването на агента си Мино Райола в навечерието на решителния сблъсък на Манчестър Юн срещу РБ Лайпциг в групите на Шампионската лига. Мениджърът заяви, че между френския халф и клуба вече всичко е "приключило" , въпреки че Погба има още 18 месеца от договора си с "червените дяволи".
 
Юнайтед загуби с 2:3, а френският халф влезе като резерва в 61-вата минута при резултат 0:2, след което допусна и трети гол. 
 
"Коментарите на Мино Райола за това, че Погба не е щастлив, бяха много ненавременни и то точно преди голям мач в Шампионската лига. Това не беше идеалното време и съм сигурен, че се е усетило в съблекалнята преди мача. Не мисля, че Погба е знаел, че Райола ще каже тези неща, което го поставя в неудобна ситуация.
 
В края на краищата агентът работи за играча, така че трябва да прави това, което клиентът му каже. Няма значение кой си - работиш за футболиста. Това беше грешният начин да се случат нещата. Създаде се голяма суматоха, което беше напълно ненужно преди мача. От друга страна, ако Погба е казал на агента си да каже тези неща, тогава е очевидно, че нещо не е съвсем наред.
 
Може би той вече е разговарял с хора в клуба за неговата ситуация, но независимо от случая, ако е нещастен, трябва да го каже той, а не неговият агент. Сигурен съм, че Пол не е щастлив, защото не играе достатъчно. Ако тази ситуация продължи, тогава мисля, че е най-добре да се разделят, защото през последните няколко мача липсата на доверие от страна на Солскяер към Погба беше видима. 
 
В същото време трябва да вземем предвид, че той се завръща в отбора след прекаран коронавирус, така че това също може да е фактор. Но ако той е истински нещастен и продължава да бъде оставян извън стартовите 11, тогава мисля, че е най-добре да продължи кариерата си в сруг клуб. Все още смятам, че Погба е страхотен играч, но при него има повече спадове, отколкото възходи. Ако е в най-доброто си състояние и в най-добрата си форма, тогава ще липсва на Юнайтед. Но не и ако продължава така", коментира Бербатов.