Отборите на Манчестър Юнайтед и Уест Хем не се победиха и завършиха при резултат 1:1 двубоя си от 37-и кръг на английската Висша лига. В края на първата част "чуковете" поведоха с попадение на Михаил Антонио от дузпа, а в началото на втората младокът Мейсън Грийнууд възстанови равенството, което до края на срещата остана непроменено. 

Двубоят започна спокойно и без чисти ситуации за някой от двата отбора. Първото добро положение дойде едва след половин час игра, когато Анджело Огбона стреля опасно с глава, но топката премина встрани от вратата на Де Хеа. 

В края на първата част Пол Погба игра непозволено с ръка в наказателното поле и след преглед с ВАР съдията отсъди дузпа за гостите. С изпълнението от бялата точка се нагърби Михаил Антонио, който по неспасяем начин запрати топката в средата на вратата на Де Хеа, който не успя да опази вратата си. 

Само 5 минути след подновяването на играта обаче равенството бе възстановено. Мейсън Грийнууд бе оставен непокрит в наказателното поле от Антони Марсиал и с чудесен завършващ удар в долния десен ъгъл върна отбора си в мача. 

"Чуковете" не се притесниха от попадението и се активизираха още повече. В 62-ата минута Джаръд Боуен отправи удар към вратата на Де Хеа, но испанският страж улови топката. 

Малко по-късно Деклан Райс също пробва късмета си, но ударът му бе неточен и прелетя над вратата. 

В последните минути на двубоя напрежението се покачи и Бруно Фернандеш влезе изключително грубо в краката на съперник. След преглед на ситуацията с ВАР обаче португалецът получи само жълт картон и играта продължи. 


Така "червените дяволи" се изкачиха до третото място и вече имат 63 точки - колкото има и четвъртия Челси, който обаче тепърва ще изиграе своя мач срещу Ливърпул. Уест Хем, от своя страна, е 15-и с 38 пункта.