Звездата на Челси Еден Азар е постоянно спргяна за трансфер в Реал Мадрид с оглед на изтичащия му след 18 месеца договор. Но той направи сериозен намек, че може да остане на "Стамфорд Бридж" след победата над Уотфорд снощи. 

Белгиецът наниза и двете попадения за успеха с 2:1, като така сметката му набъбна на 101 гола с екипа на "сините". Така стана 10-ият най-добър реализатор в историята на клуба, а той иска да се изкачи още по-нагоре в класацията. 

"Тези попадения означават много за мен, особено като се има предвид, че донесоха победата ни. Да вкараш 101 гола за такъв велик клуб е нещо, което никога няма да забравя през живота си. Но сега искам повече. Искам да вкарвам, искам Челси да печели и да бъда легенда като Франк Лампард, като Дидие Дрогба, като Джон Тери", сподели Азар. 

Той е обвързан с лондончани до 30 юни 2020 г., като от няколко месеца води преговори за удължаването му. Реал Мадрид отдавна дебне белгиеца, като е готов да плати умопомрачителни пари, за да го има. И дори да включи Матео Ковачич и Иско Аларкон в офертата.