Една от темите в предаването "Премиърлийг Токшоу" беше и представянето на Арсенал, както и кризата в отбора.

Под ръководството на Унай Емери през миналия сезон "артилеристите" изиграха 38 мача, записаха 21 победи, завършиха 7 с равенство и загубиха 10 срещи. Головата разлика беше 73:51 в тяхна полза, събраха актив от 70 точки, а средно мач бяха спечелени по 1,84.

През този сезон нещата не са така до този момент тимът има 13 мача, като победите са едва 4, равенствата са 6, а загубите 3 при голова разлика 18:19, спечелени са 18 точки, средно по 1,38 на мач.

"Сложни са нещата там, миналия сезон за Емери беше да се постави основата, а през този да се надгражда, но сега при него нещата са по-тежки. Миналия сезон той имаше възможност и за оправдания, това беше отборът на Венгер, но сега след повече от година е неговият отбор, а това не е неговият тим. Хората по трибуните не вярват, че Емери е точният човек за тима. Все още има кредит на доверие, но той няма да бъде безкраен", заяви Георги Драгоев.

"Процесът при избора на един треньор е доста сложен сега, не е като преди, звъни един президент на един треньор и го пита идваш ли?. Сега нещата са сложни", коментира Борислав Борисов.

"В момента се залага и на местни специалисти, които правят отлично впечатление, не са чак толкова много треньорите чужденци във Висшата лига. Сложни са нещата в Арсенал", каза още Драгоев.

Вигте повече по темата Арсенал във видеото.