Алисон Бекер и Алекс Окслейд-Чембърлейн може да се завърнат за Ливърпул и предстоящия мач на отбора в неделя срещу Фулъм. Под въпрос за визитата на „Крейвън Котидж” са Диого Жота и Костас Цимикас, които имат леки проблеми след визитата на Мидтиланд.

Говорейки на редовния си брифинг, Юрген Клоп потвърди, че шампионите ще бъдат без Тиаго Алкантара, Джеймс Милнър и Джердан Шакири за уикенда. Алисон, който липсва в последните три мача заради разтежение, пък се очаква да се завърне към тренировките в петък.

„Алисон ще тренира днес, това е, което чух. Дойдох в Къркби и веднага влязох за пресконференцията, така че всички срещи ще бъдат след нея. Алисон ще тренира, а ако всичко е наред по време на заниманието, той ще участва в мача”, каза мениджърът на Ливърпул.

Окслейд-Чембърлейн вече тренира с първия отбор от седмица и е възможно да запише първият си мач през този сезон, след като получи травма в коляното по време на лятната подготовка. „Имахме мач преди два дена и имаме някои грижи след него, но трябва да видим. Диагнозите за Костас и Диого все още не са крайни, но получиха удари. Това е от мача в Дания. Мисля, че Окслейд тренира добре вече от една седмица и ще видим”, каза германецът.

„Очевидно ситуацията е такава, че може би ще трябва да го въвлечем в мачовете възможно най-бързо, но не знам дали за уикенда ще е готов. Никой друг няма да се върне, така смятам”, каза Клоп.