Мениджърът на Евъртън Роберто Мартинес все още има въпросителни около завръщането в игра на един от основните си футболисти Лейтън Бейнс. 29-годишният ляв бранител се контузи по време на тренировка на  националния отбор през миналата седмица.

Основният изпълнител на статичните положения на "карамелите" се е оплакал от  болка в задния бедрен мускул. Травмата му не е тежка, но все още не е ясно колко време ще му трябва, за да се възстанови напълно. 

"За щастие скенерът показа, че нараняването е съвсем леко. В такива случаи възстановяването зависи индивидуално при всеки. Лейтън продължава да се лекува и реагира много добре."

"Лично аз вярвам, че съвсем скоро той отново ще бъде на терена", сподели испанецът, но без да се впуска в подробности около евентуалната дата на завръщането на ключовия му футболист.

Следващият мач на Евертън е в събота като домакин на Уест Хем. Най-оптимистичните очаквания са Бейнс, който няма пропусната минута от  началото на първенстовото, да се появи в игра още тогава.