Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отвърна на коментарите по свой адрес, които по-рано отправи агентът на Марио Балотели – Мино Райола. Германският тактик предпочете да не влиза в словесна война с италианеца, като заяви, че изобщо няма интерес да води диалог с него по повод съдбата на вече бившия нападател на тима.

Балотели бе пратен в Ница със свободен трансфер в последния ден на летния трансферен прозорец, а неговият представител обвини Клоп, че е показал липса на уважение към клиента му. Райола заяви, че Клоп изобщо не е третирал Супер Марио като човек и е бил крайно незаинтересован от съдбата му.

„Не съм изолирал Балотели“, коментира Клоп. „Познавам Райола и толкова. Не ме интересува (какво има да каже – б.р.).“

„Всичко това е част от играта. Няма проблеми. Живеем в свободен свят, той може да говори каквото пожелае“, добави треньорът.

Балотели пристигна в Ливърпул преди 2 сезона, когато бе закупен от бившия наставник Брендън Роджърс. Италианецът трябваше да запълни празнината, оставена от Луис Суарес при преминаването му в Барселона, ала тотално се провали. През миналата кампания той бе преотстъпен обратно на Милан, където обаче сериозна контузия провали сезона му.