Бъдещето на Ева Карнейро в Челси е поставено под сериозна въпросителна, предават на Острова. Express разкрива, че екзотичната дама не се е появила на важна среща между лекарския екип и Жозе Моуриньо миналата седмица, което породи различни тълкувания.

Припомняме, че преди няколко дни медиите информираха, че Карнейро се е консултирала с юристи, с цел прекратяване на отношенията си с клуба. Близки до нея казват, че тя не е преглътнала обидата от страна на Специалния, който реагира остро на това, че лекарката оказа медицинска помощ на Еден Азар по време на мача със Суонси от първия кръг на Висшата лига. Ядът на Моуриньо бе породен от факта, че „сините“ останаха с 9 души на терена, след като по-рано Тибо Куртоа бе изгонен с червен картон.

Същевременно на пресконференцията преди гостуването на Манчестър Сити Моуриньо обясни, че Карнейро няма да бъде на скамейката за мача с „гражданите“, но това не означава, че занапред няма да се завърне. Запознати обаче споделят, че португалският специалист не може да преглътне егото си и да се извини на Карнейро. А преди дни в Англия писаха, че босът на Челси Роман Абрамович лично е настоял отношенията да бъдат изгладени.

Приближени до Ева твърдят, че тя все още размишлява как да постъпи.

Всички мачове от английската Висша лига може да следите в Gong Play и по каналите на Diema Extra.