Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо проговори във връзка с лекарката на тима Ева Карнейро. Той разкри, че родената в Гибралтар дама няма да стои на скамейката по време на мача Манчестър Сити - Челси, но това не означава, че няма да бъде там за в бъдеще.

Както е известно, конфликт се разрази между двамата след мача между „сините“ и Суонси от първия кръг на Висшата лига. Тогава Специалния бе разгневен поради факта, че Карнейро и нейните колеги оказаха помощ на Еден Азар и така временно отборът му остана с 9 души на терена, след като вратарят Тибо Куртоа бе изгонен с червен картон по-рано.

„Решението по този въпрос е мое и на никой друг“, започна Специалния. „Аз имам седем асистенти и само четирима стоят с мен по време на мач. Медицинският екип наброява дванадесет души и само двама са на пейката по време на двубой. Доктор Фийърн и Ева Карнейро няма да бъдат на скамейката по време на гостуването на Манчестър Сити в неделя, но това не означава, че в бъдеще няма да са там“.

След това Моуриньо подчерта, че поддържа добри отношения с всички, с които работи и добави, че въпросът с Ева Карнейро е изчерпан.

Припомняме, че след неприятната случка между Специалния и Карнейро фенове, както и лекарската гилдия на Острова, защитиха симпатичната жена.

Повече подробности за личността на Ева Карнейро може да намерите Тук!

Челси гостува на Манчестър Сити в неделя, 16 август, от 18.00 часа българско време. Ще може да проследите мача в Gong.bgGong Play, както и по Diema sport .