Програмата за 30-ия кръг на Висшата лига може и да оредя откъм мачове – които няма да ни избягат, спокойно – заради четвъртфиналите в турнира за ФА Къп, но това по никакъв начин не се отрази върху качеството на изпълненията в 5-те мача, които се играха през уикенда. Единственото Норич и Манчестър Сити заслужиха предупредително дърпане за ушите заради нулевото реми помежду си, а тъй като ни предстои да си поговорим за Гола на кръга, нека съсредоточим вниманието си върху срещите, които донесоха много по-ярки емоции.

Ето че отново дойде времето вие, нашите читатели, да произнесете тежката си дума, като определите кое попадение беше най-красивото, с най-голямо значение, най-качественото, най-яркото. Или иначе казано – в Gong.bg и VIVACOM търсим гола, който ви напълни душата.

Не ни беше леко да отсеем тримата претенденти за 30-ия кръг, като оттук нататък щафетата поемате вие. За кого можете да гласувате този път:

1. Голът на Моду Бароу за Суонси Сити при загубата с 2:3 от Борнемут

2. Голът на Марко Арнаутович за Стоук Сити при поражението с 1:2 от Саутхемптън

3. Голът на Шинджи Оказаки за Лестър, донесъл успеха с 1:0 над Нюкасъл

Не забравяйте, че с упражняването на своя глас се включвате в битката за седмичната ни награда - фланелка на любимия си английски тим. Щастливецът, който се сдобие с такава, пък участва и в томболата за голямата награда на VIVACOM – пътуване и два билета за мач от английската Висша лига.

Играта е отворена за гласуване до 12 часа в петък, така че не пропускайте своя шанс! Напомняме, че за да упражните вота си, е нужно да имате регистрация в сайта, а липсата на такава е бързо поправима само с няколко клика.

ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS