Новото попълнение на Челси Сеск Фабрегас сподели след първия си мач за „сините“ в Премиършип (3:1 срещу Бърнли), че да играеш за Челси е лесно заради страхотните му съотборници.

Момчетата на Жозе Моуриньо направиха обрат и взеха трите точки след голове на Диего Коща, Андре Шюрле и Бранислав Иванович, а Фабрегас бе сред най-добрите на терена като се отчете с две асистенции.

„Те го направиха толкова лесно за мен. Всеки ме посреща добре от първия ден, чувствам се много комфортно с щаба, с всички играчи. Имаме добра комуникация, така че очаквам много добра година пред нас“, сподели испанецът за „Скай Спортс“.

Фабрегас призна, че не е очаквал да играе в Челси, имайки предвид, че бе капитан на Арсенал, но е решен да успее на „Стамфорд Бридж“.

„Това е нещо, което може би никога не съм очаквал, но футболът е неочакван. Доведе ме тук и ще дам най-доброто от себе си, за да бъда възможно най-добър, а и както казах съм много щастлив в момента и просто искам да играя футбол“, допълни испанският национал.