Полузащитникът Джак Уилшър се страхува, че неговото дългосрочно бъдеще няма да остане свързано с Арсенал. Той все още очаква Арсенал да изпълни обещанието си и да му отправи предложение за нов договор, пише вестник „Дейли Мейл“.

В момента 24-годишният халф играе като преотстъпен в Борнемут, а до края на действащия му контракт с лондончани остават още 18 месеца. Той се притеснява, че няма да изпълни докрай споразумението и смята, че може да бъде продаден.

Причината за неспокойството са думите на мениджъра Арсен Венгер, който увери, че Арсенал ще се свърже с представителите на Уилшър. До момента обаче такъв контакт няма.

Самият Уилшър осъзнава, че колкото и да силна емоционалната му връзка с „артилеристите“, сега най-много от всичко той има нужда да играе футбол редовно. При Борнемут това му се удава, а ако се върне в Арсенал ситуацията може да е коренно различна.

Почти сигурно е, че ако до края на сезона двете страни не влязат в преговори, Уилшър ще бъде продаден през лятото. От своя страна Арсенал показа, че има други приоритети в момента, като това да обвърже с нови договори звездите Алексис Санчес и Месут Йозил.