Вратарят на Арсенал Бернд Лено изрази разочарованието си след загубата от Евертън с 0:1. Германският страж на „артилеристите” вярва обаче, че битката за Топ 4 ще продължи да е тежка, а една загуба не променя нищо.

„Това е разочароващ резултат за нас. Играхме добре, но не успяхме да създадем много шансове за гол. Получихме късметлийски гол в началото на мача след тъч, а след това ни бе трудно да пробием сгъстената защита на Евертън”, коментира германският вратар на Арсенал.

„Ранният гол подейства добре на домакините. Ако мачът бе останал 0:0 дълго време, тогава щеше да бъде по-лесно за нас. През второто полувреме Евертън имаше някои шансове на контраатака, но ние трябва да играем по-добре в сгъстените защити и да създаваме положения. Предстои ни мач срещу Уотфорд, който мисля, че ще бъде същият като този днес”, продължи германецът.

„Нямам идея защо има такава разлика в резултатите ни като домакин и гост. Намираме се на добра позиция в класирането, а атмосферата е добра. Да загубиш един мач не е проблемно. Трябва да продължим да работим здраво и да играем нашия стил”, завърши Бернд Лено.


Още по темата:

Евертън удари Арсенал и завърза на троен възел битката за Топ 4

Емери позитивен след загубата от Евертън