Дългогодишният треньор на Конър Макгрегър - Джон Кавана разкри вариантите за съперник на своята звезда. В момента "The Notorious" се възстановява от счупването на своя крак в трилогията с Дъстин Порие през юли тази година. Ако всичко върви по план, би трябвало Конър да се завърне в средата на следващата година.

Кавана твърди, че Макгрегър обича ММА и не спира да говори за титлата в лека категория. Бившият двоен шампион иска отново да се качи на върха и ще се завърне за златото. В интервю за Ариел Хелуани, Кавана сподели: „Трилогията с Нейт Диас е много, много изкушаваща. Това е битка, която ми дава кошмари. Такава битка определено е интересна. Също така и Тони Фъргюсън е битка, която така и не се случи. Мисля, че Фъргюсън има какво още да предложи. Той е много нестандартен страйкър и граплър“.

„Конър все още обича играта. Той обича ММА. Макгрегър ще се завърне за титлата. Тази категория е пълна с убийци. Битка срещу Ислам Махачев би била страхотна по много очевидни причини. Нямам търпение видя Конър обратно”, заяви треньорът.