В нощта между 12 и 13 март ще се проведе едно от най-непредвидимите MMA събития за първата половина от годината – UFC Fight Night 203. Бойната галавечер от Лас Вегас, Невада ще може да гледате пряко по MAX Sport 2 от 02:00 часа.

Главната карта на събитието започва с бившата звезда на GLORY Алекс Перейра. Бразилецът ще се изправи срещу своя сънародник Бруно Силва, който няма загуба вече 5 години и половина. Битката е в една от най-дълбоките категории в UFC – тази до 84 килограма.Друга от силните дивизии на организацията – тази до 70кг., предоставя сблъсък между Дрю Добър и Терънс МакКини.

Третата среща за вечерта изправя двама бойци отчаяно нуждаещи се от победа – Халил Рунтри Жуниор и Карл Роберсон, изправящи се в полутежка категория. В четвъртия сблъсък за вечерта Содик Юсуф ще опита да се върне на победния път срещу намиращия се в отлична форма Алекс Касерес.

В подглавната битка, която се очертава като изключително атрактивна ще се изправят Марлон Мораес и Сонг Ядонг. Опитният бразилец е в поредица от три поредни загуби и със сигурност не иска да рискува мястото си в UFC с нова такава, докато набиращият все по-сериозна скорост китаец записа 2 победи в последните си 2 мача.

Главният мач за вечерта пък ще изправи бившия претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос и дагестанската звезда Магомед Анкалаев. 38-годишният бразилец, който през 2019-а загуби шампионски двубой срещу Джон Джоунс, победи в последната си среща смятания за бъдещ шампион в дивизията Джони Уокър. Девет години по-младият Анкалаев е с едва една загуба в кариерата си до момента, датираща от месец март 2018 година. След поражението, роденият в Махачкала боец записа 7 поредни успеха и сега е твърдо решен да продължи великолепната си серия.