На 3-ти октомври в столичната зала FAST ще се проведе първата по рода си безплатна отворена тренировка FAST Masterclass, организирана от MMA.BG
От 11:00 часа сутринта един от най-атрактивните ни ММА състезатели, Никола Дипчиков ще проведе обща тренировка, на която са добре дошли са както начинаещи трениращи бойни изкуства от всякакъв вид, така и подготвени атлети, като заедно ще проведем тренировка в приятелска атмосфера.

Поредицата е първа по рода си и предоставя уникална възможност напълно безплатно да получите умения от топ атлети, както и да се запознаете с едни от най-успешните спортисти на България.

FAST MASTERCLASS #1 ще бъде воден от ММА боеца Никола Дипчиков, който ще води тренировката от загряването, през упражняване и усвояване на техники до разпускането след тренировката. Никола записа поредния си ММА двубой преди около месец, когато нокаутира UFC ветеран още в първия рунд на едно от главните събития на ACA 109 в Полша.

Никола е един от най-активните и успешни професионални ММА бойци на България, като на професионалния ринг има 19 победи, 15 от които с нокаут.

Добре дошли са трениращи всякакви спортове, както любителски, така и активни спортисти, като заедно да прекараме едно страхотно и зареждащо съботно утро.

Тренировката е напълно безплатна и започва в 11:00 часа на 3-ти октомври, 2020 в зала "FAST" (бишва "Lonsdale" на бул. Проф. Цветан Лазаров 4 в София).