Млада жена е подала жалба в ирландската полиция, в която твърди, че е била нападната по време на парти, организирано на яхтата на Конър Макгрегър.

Жената е на около 20 години и в началото на август е направила изявление пред полицията в района на Крумлин, предградие на ирландската столица Дъблин. Вестник „Айриш Сън“ съобщи, че жената твърди, че е получила синини при предполагаемото нападение, което според нея се е случило на яхта на Балеарските острови в Испания.

Смята се, че предполагаемият инцидент се е случил на 17 юли 2022 г. , когато Макгрегър е празнувал 34-ия си рожден ден. Изявлението и претенциите, както и данните за посещенията при лекар, вече са изпратени на испанската полиция във Форментера.

Органите на реда "изключват възможността извършителят да е самият Конър Макгрегър или дори той да е участвал в инцидента", съобщава гореспоменатият източник.

Жената твърди, че по време на предполагаемия инцидент е била на почивка и е носела бански костюм. Тя казва, че след това се е свързала с местните власти, но е била разочарована от липсата на английски език, а след това е отказала да направи изявление по това време, тъй като "просто е искала да се прибере у дома" в Ирландия.