ММА звездата Конър Макгрегър защити Антъни Джошуа за действията му след загубата от Олександър Усик. Ирландецът се обяви против критиките към речта на Ей Джей на ринга в Джеда, след като загуби реванша с разделено съдийско решение. Англичанинът се върна на ринга взе два от поясите на Усик и ги изхвърли през въжетата, а после дръпна прочувствена реч към публиката.

„Усик е адски добър боксьор. Това, което направих, е просто емоция. Ако знаехте моята история, щяхте да разберете страстта. Аз не съм аматьор. Щях да вляза в затвора, но ми платиха гаранцията и започнах да тренирам. Това показва страстта, която влагаме във всичко това. За да ме победи тази вечер, този човек е положил упорит труд, така че моля ви, аплодирайте го, той е световен шампион в тежка категория! Този човек е феноменален”, обяви Джошуа на ринга.

Макгрегър обаче не намира нищо лошо в действията на Ей Джей. „Всички го критикувате, но това е страхотна реч”, обяви Макгрегър. „Браво на него. Той отиде там и я изрече. Ако искаха да го спрат имаше кой да му вземе микрофона. После той казва, „страхотен бой, благодаря ви”, допълни Макгрегър.