Изпитанието пред Владислав Кънчев при дебюта му в битките с голи ръце стана още по-сериозно. Първоначалния противник на Влади, Вилхелм От е получил контузия и няма да може да се бие на 17-ти ноември в първото издание на BKFC в Европа, което ще се проведе в "Арена София".

Вместо него срещу Кънчев в кръглия ринг ще застане Илияс Садиков от Казахстан.

Садиков е изключително опасен боец с професоинална ММА кариера с 3 победи и нито една загуба, като и трите му битки приключват в първия рунд. Освен това той е участвал и в бруталните руски турнири "Top Dog". Да, точно тези известни руски турнири по бокс с голи ръце със сламения ринг, откъдето сме свикнали да виждаме клипчета с брутални боеве..

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

Смяната се е случила преди няколко седмици, но официално бе обявена днес. Битката на Владислав Кънчев е една от очакваните с най-голям интерес, поради изключително атрактивната игра на българския боец. Освен него в ринга в това историческо издание на BKFC ще влязат едни от най-добрите бойни атлети на България, които ще се изправят срещу шампиони от чужбина в първите по рода си битки без ръкавици в България.

mma.bg