Президентът на ММА организацията Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейна Уайт направи шокиращо разкритие относно бъдещето на "златната си кокошка" Конър Макгрегър. Уайт не е сигурен дали ирландската суперзвезда изобщо някога ще се завърне в клетката на UFC.

"Конър може би никога повече няма да се бие. Той спечели 100 милиона долара в последната си битка. Познавам хора, които са направили по-малко от това и след това са напускали работа, за да се наслаждават на живота си", заяви Уайт.

Откакто Макгрегър се изправи в многомилионната битка срещу Флойд Мейуедър през август, Уайт е предпазливо оптимистичен относно перспективата Макгрегър да се завъне отново в октагона. В последно време обаче Уайт вижда много причини, поради които Макгрегър (21-3) може никога повече да не се завърне.

"Да се биеш е гадно. Опитайте се да ставате всяка сутрин и да бъдете удряни в лицето  многократно, когато имате 100 милиона долара в банката. Парите променят всичко в доста хора", добави Уайт.

Дали Макгрегър ще се върне в октагона на UFC остава да разберем, но се очаква до края на годината тази история да намери своя край и да стане ясно дали ирландецът има някакво намерение да се бие отново.

Жозе Алдо призова Макгрегър да оваканти титлата на UFC