Боксовата икона и понастоящем сенатор във Филипините Мани Пакиао демонстрира мераци за боксов двубой срещу ММА звездата Конър Макгрегър.

През август тази година шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър престъпи през въжетата на боксовия ринг, за да се изправи срещу непобедената боксова легенда Флойд Мейуедър-младши. И докато ирландецът трябва да бъде похвален за факта, че се изправя срещу толкова титулувана легенда в боксовия си дебют, заканите му да се представи страхотно не се увенчаха с успех и той загуби срещата след технически нокаут в 10-ия рунд.

Но след като тази среща вече е в миналото, възприятието е, че следващата битка на Макгрегър ще бъде в октагона на UFC. От гледна точка на възможните опоненти, водещият сред тях е временният шампион в лека категория Тони Фъргюсън, въпреки че Нейт Диаз, Тайрън Уудли и Джордж Сен Пиер също са сред вариантите.

И докато казваме всичко това, боксовата легенда Мани Пакиао наскоро публикува интересен пост в Instagram, който предполага, че именно той ще бъде следващият противник на Макгрегър и че ирландецът отново ще се пробва в бокса, а не в ММА.

 

Happy Thanksgiving! Stay fit my friend. #realboxingmatch #2018 @thenotoriousmma

A post shared by Manny Pacquiao (@mannypacquiao) on

"Честит Ден на благодарността! Остани във форма, приятелю. #истинкабоксовасреща #2018", се казва в публикацията на Пакиао.

Разбира се, възможно е това да е просто пожелание от страна на Пакиао и неговият екип, но все пак това е малко вероятно.

Когато за последно видяхме Пакиао на ринга, той загуби чрез спорно съдийско решение от австралиеца Джеф Хорн. Тази загуба бе предшествана от победи над Джеси Варгас и Тимъти Брадли.

Междувременно Макгрегър предшестваше загубата си от Мейуедър с победа над Еди Алварез, което му донесе и титлата в лека категория на UFC. Преди да спечели тази титла, той участва в две легендарни битки с Нейт Диаз, губейки първата и спечелвайки втората.