На фона на спекулациите относно завръщането му в UFC 303q до което остават броени седмици, бившият шампион в две категории Конър Макгрегър увери феновете, че ще го видят "скоро“. В края на месеца ирландецът ще се изправи срещу Майкъл Чандлър.

 

Макгрегър, бивш безспорен носител на титлата в лека и в категория перо, трябва да се завърне след почти тригодишно прекъсване в края на този месец, оглавявайки UFC 303 в завръщане в полусредна категория срещу Чандлър.

Що сеотнася до родения в Мисури боец, вече почти две години бившата звезда на Bellator MMA не се е появявал в Октагона, като за последно отнесе загуба от общия им опонент Дъстин Поарие на UFC 281 в "Медисън Скуеър Гардън".
 

А след отмяната на пресконференцията преди двубоя с Чандлър по-рано в  Дъблин се появиха спекулации относно способността на Макгрегър да се завърне по план на UFC 303, като се появиха слухове за потенциална травма, която има боецът.

За една нощ обаче феновете на тълпи се зарадваха в социалните мрежи, като Чандлър заяви, че битката му с Макгрегър на UFC 303 ще се проведе по план, въпреки спекулациите.

"В исторически план Конър Макгрегър винаги е много атрактивен, експлозивен боец още от самото начало", обясни Майкъл Чандлър. "Обещавам ви, че ще бъда експлозивен и ще тичам към центъра на октагона на 29 юни. Точно когато започне битката. Ще видите двама души, които ще влязат в автомобилна катастрофа с челен сблъсък", продължи Майкъл Чандлър. "Нека най-добрият победи."