Рап звездата Дрейк загуби 400 000 долара, залагайки на Джейк Пол през февруари в боя с Томи Фюри, но това не го отказва. Този път неговата вярност е с Нейт Диас преди боксовия сблъсък срещу инфлуенсъра и ютубър тази нощ в Далас.

Дрейк, който стана известен със своите спортни залагания с високи залози, сподели фиш за залагане в своята история в Instagram, който показва, че е рискувал 250 000 долара, за да спечели 1 милион долара при победата на Диас над Пол.

„Джейк е куче, но никога не мога да се обзаложа срещу брат Диас, точно така съм възпитан“, написа той към снимката.

Пол лично обвини Дрейк за своята загуба от томи Фюри през февруари в Саудитска Арабия „По дяволите, Дрейк е виновен", каза той на 26 февруари. „400 хиляди долара не са нищо за него. Преди е печелил много повече пари, като е залагал на мен, така че вероятно все още не е на загуба”.

Дрейк успя да спечели $1,38 милиона през април, когато Джервонта Дейвис победи Райън Гарсия с нокаут в седмия рунд. Той обаче загуби и „само“ общо $45 000 на три отделни залога, които (неправилно) прогнозираха в кой рунд ще спечели Дейвис.

Преди двубоя си в събота Пол и Диас си размениха словесни удари на кантара в петък. „Без значение как протича двубоят, не забравяйте, че този не може наистина да се бие“, каза Диас.

Пол отговори със свои собствени заяждания. „Утре ще разхождам куче, това куче!  Слагам го на каишка и го връщам обратно в клетката!“, каза той.

Пол има 6 победи и една загубав боксовата си кариера, след като загуби от Фюри през февруари. Той обаче вече победи ММА бойци като Бен Аскрен и Андерсон Силва.