Джейк Пол потвърди, че двубоят му в Тексас с Нейт Диас ще бъде от десет рунда. Ютубърът, превърнал се в боксьор, ще се бие с бившия претендент за титлата в лека категория на UFC в Далас на 5 август.

Сблъсъкът на Пол с най-малкия брат Диас първоначално беше планиран да продължи осем рунда. Но след публични протести от страна на любимеца на феновете Диас, техният мач ще бъде афера от десет рунда.

26-годишният Пол написа в Twitter във вторник: „10 рунда са потвърдени. #PaulDiaz 5 август.“

Бившата звезда на Дисни показа признаци на умора в последните рундове по време на кратката си професионална кариера. Но той няма нищо против да удължи боя с Диас.

Проблемното дете призна: „Ако двубоят отиде в по-късните рундове, това очевидно е голямо предимство за Нейт. Знам това, той знае това и затова направи искането. Но не ми пука. Събирам се изцяло.“

Кросоувър сблъсъкът на Пол с Диас ще бъде първото му излизане откакто загуби от Томи Фюри през февруари.

„Готов съм, няма да продължи толкова дълго. „Мисля, че той ще бъде остър за няколко рунда, но не може да направи нищо, за да ме спре. Аз съм по-бърз, аз съм по-силен. Аз съм по-добрият боксьор. Виждам, че ще го довърша за четири рунда или по-малко.“