На Дейна Уайт започва да му идва до гуша от приказките на Колби Ковингтън и президентът на UFC сложи боецът на мястото му след UFC on ESPN 6.

По-рано тази седмица бившият временен шампион в полусредна категория се закани, че ако спечели шампионския колан срещу Усман и Уайт се опита да му го завърже около кръста след битката, той ще го удари с пояса. Отговорът на президента на UFC пристигна на пресконференцията след последното събитие на организацията.

„Успех с това. Той е ш***н идиот.“, отсече Уайт.

Враждата между двамата се зароди преди повече от година, когато Уайт отне временната титла на Колби само три месеца след спечелването и. Причината за това беше, че състезателят на American Top Team беше контузен и не можеше да приеме двубоя срещу Тайрън Уудли. Няколко месеца по-късно от UFC определиха Дарън Тил за следващ претендент на Уудли, което допълнително нажежи обстановката.

Босът и бившият състезател по колежанска борба все пак постигнаха договорка помежду им и Камару Усман ще защитава титлата си срещу Ковингтън в главния двубой на UFC 245 на 14-ти декември. По думите и на двамата личи, обаче, че томахавката не е заровена./ boec.bg