Румънският боец Флорин Лупу ще се изправи срешу Махмуд "Убиеца" Мандо в една от битките на предстоящата галавечер по бокс с голи ръце на американската организация Bare Knuckle Fighting Championship.

Събитието ще се проведе на 17-ти ноември в столичната зала "Арена София" и ще включва едни от топ бойците на България, които ще се изправят срещу шампиони от други държави в битки без ръкавици в първото издание на BKFC в Европа.

Флорин Лупу е ветеран от кикбокса, където има над 70 професионални срещи по К1 с над 40 победи, а половината му от победите идват с нокаут.

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

Румънецът търси битките в стойка и също така има 2 професионални двубоя в бокса, както и 6 битки в бокса с голи ръце.

Лупу е шампион на BKB за Канада и е изключително динамичен и опасен противник, който излиза само за две неща - да приспи опонента си на ринга и да вдигне публиката на крака от столовете им.

Той идва жаден за победа и в момента е в серия от 2 поредни успеха именно в битките с голи ръце.

Срещу него ще излезе Махмуд Мандо от Египет. Прякорът му е "Убиецът" и се състезава в различни международни турнири  предимно по правилника на ММА.

Той е шампион по кикбокс на EKF в Египет и макар да е комплексен боец, силата му е в боя в стойка и идва със заявка за тежък нокаут и победа.

Главната битка на вечерта ще бъде между Росен Димитров "Близнака" и Тодор Желязков. Двамата ветерани в бойните спортове имат стара вражда помежду си и напрежението преди битката им е огромно.

Освен тях много от шампионите на България и топ бойци в различни дисциплини като Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Мариян Димитров, Калоян Колев и много други, които също ще се качат на ринга за да покажат уменията си срещу топ бойци от 10 различни държави.

mmm.bg