Кикбоксьорът Даниел Илиев сподели задоволството си от победата над Деян Топалски. В столичната зала "Универсиада" Илиев нокаутира Топалски и си върна за загубата със спорно съдийско решение отпреди 3 години.  

Илиан Телкеджиев/Lap.bg
27 снимки

"Излязох да се забавлявам на ринга, така и стана. Исках да му покажа, че мачът ще е съвсем различен отпреди три години. Така и стана, той видя от първо лице, че нещата са доста променени."

"Той самият искаше да играе 5 рунда, аз бях подготвен да приключа мача и по-рано, така че всичко мина по план."

"Винаги фенове на Левски са идвали на мои мачове, този път бяха още повече. Благодаря им, че запазиха самообладание, въпреки провокациите. Доволен съм от еуфорията, имаше съревнование, беше доста бурно."

"Атмосферата зареждаше изключително много, но гледах да съм фокусиран на ринга. Натрупах опит през годините и запазих самообладание", призна Илиев.

"Доказах се, миналият мач бе равностоен, съдиите му дадоха победата. Нямаше да имам нищо против, ако беше дошъл и ми беше казал, че е било равностойно. Но той каза, че едва ли не ме е пребил. Сега аз излязох и му показах какво е пребиване."

"Аз го поздравих, винаги съм имал респект, все пак е спортист от много години. Аз исках да се пробвам с него, с най-добрите. Мисля, че доказах кой е по-добрият", завърши Илиев.