Артур Бетербиев продължава да размазва съперниците си, макар вече да е почти на 40 години. В събота вечерта той нокаутира Калъм Смит, за да запази титлите си в лека тежка категория. Това е 20-ата му победа от 20 мача, като всичките са с нокаут.

По този начин руснака постави нов рекорд от 100% успеваемост в мачовете с нокаут що се отнася до битки за титла. Това беше деветият му успех в това отношение с нокаут. Бетербиев изпревари по този показател Едвин Валеро. Валеро има 8 победи с нокаут в мачове за титла.

Венецуелецът се състезаваше между 2002 и 2010 г. и изигра 27 професионални мача, като ги спечели всичките с нокаут. Той спечели титлите в категориите супер перо и лека. Валеро бе арестуван по подозрения, че е убил съпругата си и се самоуби в затвора през 2010, когато бе едва на 28 г.

Бетербиев се нуждае от още 7 поредни победи с нокаут, за да изравни постижението на Валеро, но едва ли ще се случи, защото след седмица става на 39 г. Очаква се следващият бой на Бетербиев да е срещу Дмитрий Бивол.