Шампионът в лека категория на WBA Джервонта Дейвис, който бе арестуван миналия вторник по обвинения за домашно насилие, изкара себе си жертва в ситуацията, при която Ванеса Посо – майка на дъщеря му, извика полицията. Двамата не живеят заедно, а в последствие Посо обяви, че е прибързала с обаждането и не е имало насилие.

„Никога не съм докосвал майката на детето ми, нито на ши..ата ми дъщеря. Луди ли сте? Аз не съм чудовище. Твърде дълго мълчах. Нямам медиен отбор или Пи Ар, добър адвокат или говорител. Нищо такова. Точно затова правя това сега. За да изчистя името си“, обяви Джервонта Дейвис в Инстаграм. Пост, който в последствие бе премахнат.

Според боксьора, който в събота трябва да защитава титлата си в лека категория срещу Ектор Гарсия, Внеса Посо се обадила на полицията, защото той отказал да и даде „своя камион“.

„Това момиче слагаше лай.а на четката ми за зъби. Представете си. Лай.а от памперса на дъщеря ми. Не исках да разказвам такива неща, но трябва да изчистя името си“, допълва Танка Дейвис.