Тайсън Фюри отново предупреди хеновете да очакват голямо съобщение, но отегчените запалянковци не са убедени в неговите думи. Напоследък Циганския цар се появи в социалните медии няколко пъти, за да оповестява новини за бой, но нищо не последва.

И докато Фюри призна това, той обеща най-накрая да даде конкретно съобщение. „Ние идваме и носим болка със себе си. Носим много болка. Продължавайте, предстои голямо съобщение, знам, че го казах няколко пъти, но съм много развълнуван. Тук е, кацна.“

Въпреки последната закачка на Фюри, феновете не са толкова впечатлени или убедени.

Единият каза: "Някой да скучае вече?" Друг добави: „Казва това всяка седмица, никога нищо не се случва, скучно.“ Един се пошегува: „Казвах, че от месеци вече на никой не му пука“. Друг каза: "Уморих се от неговите съобщения."

34-годишният Фюри беше оставен без съперник, след като преговорите за обединяване на поясите в тежка категория с Олександър Усик се провалиха по-рано през годината. А шампионът на WBC междувременно не успя да намери съперник, срещу когото да се бие това лято.

Той твърди, че UFC му е предложил "хибридна" битка срещу шампиона в тежка категория Джон Джоунс. Босовете на бокса в Саудитска Арабия намекнаха, че ще направят още едно предложение да се изправи срещу Усик, този път в края на годината.