Тайсън Фюри може да се бие в следващия си мач с Мартин Баколе или Аджит Кабайел. Това твърди неговият промоутър в САЩ Боб Аръм, който участва в планирането на завръщането на ринга на световния шампион на WBC в тежка категория.

След пропадането на преговорите за безспорна битка за световната титла в тежка категория срещу Олександър Усик през април, Фюри също не успя да уреди битка с Антъни Джошуа. Вместо това Ей Джей планира да се изправи отново срещу Дилиън Уайт на 12 август, преди мащабния двубой в Саудитска Арабия с Дионтей Уайлдър през декември.

Известно е, че саудитците също биха искали да поставят Фюри срещу Усик в това шоу, но междувременно Циганския цар иска да остане активен, след като не се е боксирал от победата си над Дерек Чисора през декември.

Усик ще се изправи срещу задължителния претендент на WBA Даниел Дюбоа на 26 август в Полша, докато следващият съперник на Фюри е неизвестен.

„Има цял списък", каза Аръм пред iFL TV, попитан за възможни противници. „Слизате в списъка с претенденти с различните организации и избирате един. Този човек, който победи Тони Йока (Мартин Баколе), той е добра възможност. Този Аджит Кабайел е добър противник. Има много добри противници, но Франк Уорън и Джордж Уорън трябва да се справят с Тайсън, което мисля, че ще направят в началото на следващата седмица.“

Запитан дали вярва, че феновете ще видят Фюри срещу Джошуа, Аръм отговори: „Със сигурност можете да си представите тази битка да се случи. Ако Тайсън Фюри победи Олександър Усик и Антъни Джошуа победи Дионтей Уайлдър, тогава хората ще линчуват всички промоутъри, ако не се съберат и не направят битка Фюри срещу Джошуа. Зависи как протекат тези битки и така трябва да бъде.“