Еди Хърн разкри, че Конър Бен може да се върне на ринга още следващата събота, 23 септември, в ъндъркартата на Ричардсън Хичинс срещу Хосе Сепеда. Бен не се е боксирал от година и половина, защото миналия октомври даде положителна допингпроба точно преди мача с Крис Юбанк Младши.

Бен получи разрешение да се бие след присъдата от разследването на Британската антидопингова служба (UKAD) за неуспешните му тестове миналата година. Въпреки това, множество източници казаха на вестник „Дейли Мейл“, че както Британската антидопингова комисия, така и Британският боксов контролен съвет са задействали правото си да оспорят решението на независимата Национална антидопингова комисия.

В резултат на това остава да се види дали Бен – който твърди, че е невинен и е похарчил „стотици и хиляди“ за учени, за да изчистят името му, след като в пробите му бяха открити следи от Кломифен – може да се бие в Обединеното кралство в момента.

Бен обаче може да се бие в чужбина и Хърн е нетърпелив да го върне на ринга по-рано, отколкото всички очакват. Следователно Разрушителя може да участва в андъркартата на Хичинс срещу Сепеда в Орландо.

„Бен може да се бие на картата в Орландо. Говорим с борда и те нямат нищо против той да се бие на международно ниво. Дали сега ще го пуснат да се бие във Великобритания, ще видим“, каза Хърн пред вестник „Дейли Мейл“.

„Сега той е готов да влезе направо в голяма битка, но мисля, че Тони Симс би искал да избяга първи. Той е извън ринга от година и половина. Това е много време, но той изглежда невероятно във фитнеса. Готов е да се върне“.

Битката следващата седмица ще послужи като битка за настройване на Бен преди дългоочаквания му сблъсък с Крис Юбанк Младши през декември. „Битката на синовете“ трябваше да се състои още преди година. Враждата между двете фамилии е от десетилетия, като бащите на Конър Бен и Крис Юбанк Младши имат своята история на ринга. През октомври обаче, точно преди боя на синовете Бен два пъти даде положителен тест за забраненото вещество Кломифен в подготовката за двубоя.