Оневинението по допинг обвиненията срещу Конър Бен бе използвано от популярна пицария в Англия, която си направи сериозен майтап с боксьора. Domino's Pizza публикува изображение на страницата си в Twitter, показващо обикновена пица, покрита с много яйца, преди шеговито да я нарече „специалитета на Конър Бен“.

Публикацията беше във връзка със заключението за неуспешния тест за забранени вещества на боксьора. Наказанието на Бен бе отменено, а причината за пробата била яденето на твърде много яйца от боксьора. Заради положителният тест Бен пропусна битката с Крис Юбанк Младши.

Вчера WBC прие, че първият от неуспешните му тестове за кломифен, събрани от Доброволната антидопингова асоциация през юли, може да е следствие от диета, при която Бен очевидно е преяждал с по 34 яйца на седмица.

WBC установи, че „няма убедителни доказателства, че г-н Бен е участвал в умишлено или съзнателно поглъщане на кломифен“, но в поразително развитие те разкриха, че замърсяването всъщност не е било основната линия на защитата му, което благоприятства атакуването на процесите на тестване на VADA.

Боксьорът не остана длъжен на пицарията, като отвърна на поста с простата констатация, че предпочита Пица Хът.