Битката на Антъни Джошуа с Дилиан Уайт на 12 август в Лондон беше отменена, след като Уайт не успя да премине допингтест. След бомбастичната новина от събота и неспособността на Уайт да излезе на ринга, организаторите от Matchroom Boxing усилено търсят заместник.

Феновете и експертите веднага погледнаха към ъндеркартата за някой от тежка категория с тренировъчен лагер в синхрон с двукратния световен шампион. Към момента нито Филип Хргович, нито Демси МакКийн – които се борят за претендент №1 на IBF – са готови да излязат на ринга. Това оставя седем души вероятни да се появят срещу Джошуа. Ето кои са те.

Най-вероятните са Дерек Чисора, както и Джералд Уошингтън. Чисора сподели изявления в социалните медии, които сигнализираха, че той би се радвал да се присъедини към Ей Джей, въпреки че са приятели и работят с едни и същи промоутъри.

Треньорът на Вашингтон Малик Скот предложи боеца си на британеца. Скот също така тренира Дионтей Уайлдър, човекът, срещу когото Джошуа се надява да се изправи в началото на 2024 г.

Друг американски боксьор в тежка категория в лицето на Майкъл Хънтър предложи услугите си, а бивш враг като Анди Руис Младши призова промоутъра Еди Хърн да му даде трилогия срещу Джошуа.

Руис беше късен заместник за Ей Джей през 2019 г. след подобна ситуация, в която Джарел Милър даде положителна допинг проба и беше принуден да се откаже от битката. Мексиканецът изненада всички, като нокаутира Джошуа и му взе титлите, преди да загуби 6 месеца по-късно в реванша.

Агит Кабайел, за когото наскоро се говореше, че ще се изправи срещу Тайсън Фюри, също заяви, че е готов за битката, последван от Джоузеф Паркър, чийто мениджър каза, че новозеландецът ще бъде готов да се върне след победата на Джошуа над него през 2018 г.

И накрая, шведският левичар Ото Уолин каза, че би бил готов да се намеси. Той е най-известен с това, че даде на Фюри сериозен отпор през 2019 г.

Най-вероятно един от тези боксьори ще заеме мястото на Дилиън Уайт в събота вечерта.