Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изпрати съобщение до YouTube звездата KSI, за да му се подиграе след тежкото поражение на Арсенал от Брайтън. KSI се би в последния си боксов двубой този уикенд, нокаутирайки по скандален начин Джо Фурние, резултат, който сега се преразглежда, след като кадри показаха как ютубъра използва забранен удар с лакът. Въпреки това, докато KSI победи, неговите любимци от Арсенал, които на практика загубиха титлата във Висшата лига след тежкото 0:3 от Брайтън.

Техните неволи вече се удвоиха, след като Манчестър Сити победи Евертън с 3:0, като един от головете бе на Холанд. Така Гражданите може да станат шампиони още този уикенд.

KSI разкри, че е получил съобщение от норвежкия нападател на Манчестър Сити, след поражението на Арсенал. „Знаете, че е толкова смешно, толкова е смешно. Буквално днес Холанд ми изпрати съобщение и току-що ми изпрати GIF“, каза KSI, когато прегледа края на сезона на Арсенал в интервю за MMA Hour.

„Е, аз съм човек на KSI. Но да, изпратих му видео, няма да казвам какво беше видеото, но сега е много смешно колко добре се справя той и колко добре се справя Ман Сити. Много е смешно и аз съм много ядосан."

„Не, не се притеснявам“, добави той. „Не, честно казано, Ман Сити спечели титлата. Нещата са такива, каквито са. Въпреки това съм много горд с Арсенал като цяло. Целта беше Шампионска лига и някак си успяхме да участваме в битката за титлата почти до края. Браво на Ман Сити. Те са напът да спечелят титлата за шести път в последните 7 години, което е уникално“, допълни KSI.