Промоутърът Франк Уорън изобщо няма да се противопостави на събирането на ринга на Жилей Жан и бившия световен шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър. Китаецът спечели снощи с нокаут срещу Джо Джойс в реванша между двамата и се превръща в основен кандидат за бой за световната титла. Уорън вярва, че преди фаталния удар в 3-ия рунд, Джойс се е „справил“ със стила на левичаря Жан, който спечели и първия мач с технически нокаут.

„За съжаление, пропускът във фокуса и фактът, че той се извиваше под ръката на опонента си доведоха до висококачествен нокаут. Това, което Жан направи, е невероятно“, обяви Уорън.  „Бойците губят и се връщат. Виждал съм това много, много пъти."

„Джойс е на 38 години, не е от младите, но мачовете му при професионалистите не са толкова много. От него зависи да реши. Да видим. Но той трябва сериозно да помисли за това. Много трудно ще се върне. Предстоят битки за него, но нито една няма да е лесна. Може би той ще реши, че пенсионирането е възможно“, каза още Уорън.

На въпроса дали все още смята, че Джо е топ тежка категория, промоутърът каза да, но след това добави, че би предпочел да прецени това въз основа на следващата битка. Когато Уорън беше попитан какво ще кажете за битка срещу Уайлдър - както за Джойс, така и за Жан, той се усмихна и не каза много за Джо. А по отношение на битката на китаеца с Уайлдър говори с ентусиазъм - това е "невероятна битка", естествена "бомбардировка", казва той, всеки ще я хареса.

Уорън припомни, че оттук нататък китаецът е изцяло боец ​​на неговата рекламна компания и ще бъде върнат на ринга преди Коледа. Но основният път, каза промоутърът, не е Уайлдър, а търсенето на битка с шампиона на IBF/WBO/WBA Олександър Усик, „вероятно следващото лято”.