Американската репортерка Джени Суши, която заведе дело срещу Кубрат Пулев за сексуално посегателство заради целувката от негова страна по устата ѝ след мача с Богдан Дину, явно си е изкарала много забавно на купона след двубоя. Партито е било организирано за приятелите и близките на Кобрата, които го подкрепяха в Коста Меса. 

От страницата Pulev Sport разпространиха ексклузивни кадри от купона, за които се твърди, че са заснети около 3:00 часа сутринта. На тях се вижда как уж емоционално изтормозената Суши танцува сластно в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на кадрите. 

Защитната теза на репортерката беше, че е била на въпросното празненство, за да вземе интервюта и от други боксьори. Но единствените боксьори на този купон са Кубрат и Тервел Пулеви. Те също се виждат в кадър, но са далеч от Суши. 

Заради жалбата на репортерката, заведена от адвокатката ѝ Глория Олред, временно беше отнет лицензът на Кобрата в Калифорния от местната Атлетическа комисия. Суши и Олред претендират за наказание към него и от WBA. От кадрите, които се виждат, обаче тя изглежда по всякакъв начин, но не и тормозена в сексуален план.