В последните дни една дама, за която едва ли някой бе чувал преди това, се превърна в най-популярната репортерка в България. Става дума за Джени Ревало, известна като Джени Суши, репортерката, заради която Кубрат Пулев може да си навлече огромни главоболия.

Кобрата шокиращо целуна Суши по време на интервюто ѝ с него след победата над Богдан Дину. Първоначално това изглеждаше като безобидна закачка, след като самата Суши си публикува снимка с българина. Часове по-късно обаче нещата поеха съвсем друга посока - Суши и нейната медия Vegas Sports Daily предприеха съдебни действия за сексуален тормоз в щата, който е най-чувствителен на тази тема. 

Как ще завърши всичко това за Пулев, тепърва ще разберем. При всички положения обаче има и много мнения, че Суши е била посъветвана да използва ситуацията, за да добие допълнителна популярност, пък и евентуално да се обогати финансово.

Но коя е Джени Суши? Американката е родена на 14 юни 1976-а година и е част от отдел "Спорт и забавление" във Vegas Sports Daily. Това обаче може да се счита и за допълнителна работа за нея. Джени е отдадена на любимото си суши, което се е превърнало и в неин бизнес. Тя притежава фирма за кетъринг, която осигурява "голо суши" на различни събития. Въпросното голо суши представлява ядене на суши от голи тела, нещо, което доби популярност в последните години.

Самата Джени по-често е в ролята на организатор и на създател на човешките творения със суши, но не рядко и самата тя е влизала в ролята на модел, облечен сама със суши.