Дионтей Уайлдър предупреди шампионът на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Олександър Усик да си води бележки какво прави на ринга. Очаква се украинецът да присъства на мача на Бронзовия бомбардировач срещу Роберт Хелениус на 15 октомври.

Уайлдър се завръща на ринга след година пауза. Очаква се скоро американецът да се изправи срещу Усик, като самият Бронзов бомбардировач обяви, че иска да срещне Усик.

„Разбрах, че Усик ще е на мача ми“, обяви Уайлдър пред FightHype.com. „Нямам търпение да го видя. Ще бъде страхотен бой, като цяло цялата вечер е страхотна. Надявам се Усик да си води бележки“.

След победата срещу Антъни Джошуа през август, Усик поиска бой с Тайсън Фюри за обединяване на всички пояси. Украинецът обаче обяви, че няма да се върне на ринга отново тази година и се прибра в родината си.

Наскоро Усик обяви пред списание „Ринг“, че обмисля сблъсък с Уайлдър в САЩ и се е съгласил да гледа Бронзовия бомбардировач в „Бруклин Сентър“ на 15 октомври.

„Усик е много почтен човек и държи на думата си. Нямам търпение за такъв бой. Това е музика за ушите ми. Ще имам шанс да спечеля титла. Трябва да използваш такава възможност, когато се появи“, обяви Уайлдър.