Дионтей Уалдър прогнозира, че Олександър Усик ще постигне „лесна” победа над Антъни Джошуа. Двамата се сблъскват в реванш в Джеда, Саудитска арабия, в събота вечерта. През октомври миналата година украинецът победи по точки и взе титлите на WBA, WBO, IBF и IBO. Към тях за този бой е добавена и титлата на Ring Magazine.

Уайлдър, който обяви, че се връща на ринга на 15 октомври, очаква успех на Усик. Мнозина смятат, че Бронзовия бомбардировач след сблъсъка с Хелениус в САЩ ще потърси бой с победителя от Джошуа – Усик 2.

„Честното ми мнение е, че всичко зависи от бойците” обяви Уайлдър пред PBC Podcast. „Мина много време и това е време, в което те да направят умно стратегиите си за втория мач. Казват, че като се биеш с някой започваш да го познаваш малко по-добре за втори мач и още по-добре при трети. Сърцето ми казва, че Усик ще победи лесно. Моментът е у него, а и успя да го направи веднъж вече”, допълни Уайлдър.

„Но в края на краищата това е бокс. Не се знае какво ще стане. Пожелавам им късмет. Нека да излязат от ринга, така както са влезли. Здрави и без проблеми”.