Тони Белю смята, че Олександър Усик ще победи Тайсън Фюри в обединителния мач за всички титли в тежка категория. Боят ще е на 29-и април в Лондон на стадион „Уембли“. Бившият боксьор, който сега е анализатор твърди, че украинеца ще има предимство срещу Циганския цар и ще грабне всички пояси.

Белю смята, че промените, които обученият треньора на Фюри Шугърхил Стюард е направил в играта му, превръщайки го от добре подвижен боксьор в редовен кавгаджия всеки ден от седмицата, ще се отразят негативно на британеца..

„Ще кажа Олександър Усик“, каза Тони Белю пред iFL TV, избирайки кой ще бъде победител в мача на 29 април. „Мисля, че той печели. Той е абсолютно фантастичен. Мислех, че Фюри ще бъде твърде голям, но Усик е единственият човек, който има стила да го победи. Стилът на Фюри се промени. Преди беше неудобен, с чудесен контраудар, но сега е агресивен. Това го насочва към Усик. Фюри промени стила си и това ще бъде от полза за Усик. Мисля, че ще се види много ясно в деня на боя“, каза Белю.