Тайсън Фюри беше в приповдигнато настроение, когато се събра отново с боксовия си съперник Дерек Чисора в Саудитска Арабия. Шампионът на WBC в тежка категория е в Близкия изток за предстоящата битка на брат си Томи срещу Джейк Пол.

Във видео от пресконференцията, 34-годишният шампион беше забелязан да говори с Чисора, въпреки историята им. Наскоро Циганския цар победи Дел Бой за трети път.

В един момент той опита да целуне Чисора, но бързо се отдръпна, където се пошегува, че хомосексуалността е незаконна в страната от Персийския залив.

Той каза: "Бих ти дал голяма целувка, но вероятно ще ме застрелят. След това Циганския цар направи комплимент за аромата на Чисора и добави: "Миришеш хубаво, миришеш на Louis Vuitton".

Фюри победи Чисора по точки в първата им среща през 2011 г., преди да се наложи с нокаут в реванша им три години по-късно. Дуото си размени удари за трети път в края на 2022 г., където Фюри отново победи.

Но всички погледи са насочени към по-малкия брат на Фюри този уикенд, като Томи най-накрая ще се изправи срещу ютубъра, превърнал се в боксьор, след като двубой между двамата два пъти пропадна поради контузия.

Техният мач със сигурност ще уреди различията между тях след две години разпри, въпреки че Пол има клауза за реванш, ако претърпи първото си професионално поражение. Пол и Фюри ще се бият в осемрундов двубой тази неделя на Diriyah Arena в Саудитска Арабия.