В характерния си стил Тайсън Фюри каза кой според него е боксьорът, който в момента е най-отбягван. Деметриус Андраде, който според него е едно от големите чудовища, които боксът има днес. "Ще ви кажа някой, когото трябва да споменем, но той никога не се споменава. Той е плашилото във всяка дивизия: Бу-Бу Андраде."

Фюри уверява, че Бу-Бу има всичко необходимо, за да царува в своята дивизия и че има всичко, за да стигне до номер едно в класацията. "Човекът е световен шампион в две категории и ще откъсне ушите на всеки, който има кураж да се качи на ринга с него", заяви Циганския цар. "Дайте шанс на човека да направи нещо", продължи Тайсън, който каза, че дори е разузнавал опоненти за Деметриус.

"Имаш Кейлъб Плант, имаш Дейвид Бенавидес, имаш Чарло... Вкарайте ги всичките. Дайте му шанс. Той е на 33 или 34 години и не се е боксирал срещу някой много тежък".

Андраде е отличен боксьор според критериите на Фюри. И данните му го доказват, тъй като Андраде поддържа непобедения си рекорд с 32 победи, 19 от които с нокаути.

"Наистина, той е много добър боксьор. Точно затова другите не искат да се бият с него. Той е най-избягваният човек в целия бокс днес и го правят, защото се страхуват от него", каза той.

Преди няколко месеца Андраде разкритикува мексиканеца Канело Алварес за предстоящия му двубой срещу Джон Райдър през май: "Това е точно това, което е, просто още една лесна битка.“