Британският боксьор Тайсън Фюри отправи ясно послание преди дългоочаквания реванш с украинския шампион Олександър Усик, който ще се състои на 21 декември в Рияд, Саудитска Арабия. Фюри е категоричен, че този път ще търси победа с нокаут и няма да остави решението на съдиите, след като в първия им мач Усик направи впечатляващ обрат и триумфира.

При първия сблъсък между двамата през май, Фюри имаше предимство в началните рундове, показвайки добра защита и агресивни атаки. Въпреки това, Усик успя да намери слабост в стратегията на британеца и постепенно обърна хода на мача в своя полза, което му донесе победата. Сега, обаче, Фюри е твърдо решен да не допуска подобна грешка.

"Ще се опитам да го разбия. Последния път, когато се бихме, бях твърде предпазлив. Не искам мачът да се реши по точки този път," заяви британецът в интервю за TNT Sports. Фюри също така подчерта, че неговата цел е да приключи срещата по-рано с категоричен нокаут. 

Реваншът се очаква с огромен интерес, тъй като и двамата боксьори са световни шампиони в тежка категория с непоклатими кариери и феновете очакват зрелищен сблъсък между двама от най-добрите в света. За Фюри, този реванш е възможност да върне своята доминация в ринга и да докаже, че първата загуба е била просто моментно отклонение.

Освен коментарите за Усик, Фюри не пропусна и темата за друг потенциален противник – Антъни Джошуа. Двамата трябваше да се срещнат на ринга през 2022 г., в мач, наречен "Битката за Британия", но срещата не се състоя поради различни обстоятелства. Въпреки това, Фюри не изключва възможността този мач все пак да се проведе, подчертавайки, че е готов да се изправи срещу Джошуа, ако двубоят бъде организиран.