Майк Тайсън даде своята прогноза за голямата битка в лека категория между Джервонта Танка Дейвис и Райън Гарсия. Боят ще е на 22 април в Лас Вегас, а някой от двамата ще се раздели с рекорда си без поражение до тук.

Железният смята, че Джервонта Дейвис е големия фаворит в тази среща. Тайсън смята, че Танка няма да изчака съдийското решение, а ще приключи противника, преждевременно.

"Добра битка. Мисля, че трябва да заложите на Дейвис. Ще кажа, че Дейвис ще победи, но битката няма да е лесна. Не мисля, че битката ще премине до последния рунд“, каза Тайсън в интервю за YouTube канала FightHype.com.

Райън Гарсия e на 24 години и има много опит. Той направи своя професионален боксов дебют през 2016 година и до днешна дата остава непобеден. През 2022 г. той успя да направи 2 битки. Първо победи Еманюел Таго с решение, а след това нокаутира Хавиер Фортуна в шестия рунд.

Джервонта Дейвис е на 28 години, но вече е суперзвезда и една от големите надежди на американския бокс. Боецът има страхотен рекорд и само 2 пъти не успя да спечели с нокаут. Той е държал световни титли в три тегловни категории.