Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американецът Райдъл Букър в двубоя на 9-и ноември, който ще се състои във Фресно. 38-годишният боксьор има 26 победи и 2 загуби на ринга, като през 2005 година е вкаран в затвора, където остава до 2017 година.

лед излизането си на свобода, Букър се завръща на ринга и записва 5 мача, от които 4 са победи. Сега му предстои най-сериозната битка.

Букър говори пред "Блиц", където сподели очакванията си от предстоящата среща с Кобрата. 

"Кубрат е силен боксьор, в това няма съмнение. Също така обаче е доста мръсен и удря противниците в тила. Също знам, че той не е любимец на жените", заяви Букър.

"Получих обаждане да изляза срещу Кобрата и приех. Нуждая се от време да помисля, преди да приема всеки един мач, но аз съм трениран и съм готов. Бях в лагера на Александър Усик за 5-6 седмици. След това веднага отидох в лагера на световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър", сподели Букър. 

Райдъл Букър е бил спаринг партньор на Антъни Джошуа и заяви, че може би ще потърси съвет от бившия световен шампион в тежка категория относно предстоящия двубой. 

"Да, може би наистина Пулев е най-сериозният тест за мен, откакто излязох от затвора. Боксирам се от 7-годишен, бил съм на лагери с едни от най-добрите боксьори в света. Антъни Джошуа го определям като мой приятел и вероятно мога да обменя идеи с него за този мач, но не мисля, че той би подходил към мача с Пулев по начина, по който бих подходил аз. Ще бъде много различно.