Малко след като от Top Rank обявиха името на Райдъл Букър като следващия съперник на Кубрат Пулев, родният боксьор коментира и какво очаква от битката с него на 9 ноември. Според Кобрата, американецът не е за подценяване, но и не предизвиква притеснение у него, защото той се чувства перфектно. 

"Добър боксьор е, добър рекорд от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отказаха, но това е фактически човекът, който ще излезе срещу мен и ще играем на 9 ноември", заяви Пулев пред БНТ и разкри, че се чувства страхотно в момента.

"Нищо не ме притеснява, чувствам се супер. Имам много повече енергия от други мои съотборници. Перфектно е, всичко е супер. Здрав съм", сподели Кобрата и добави, че победата е задължителна, за да не загуби статута си на задължителен претендент за световната титла. Той очаква да има такъв мач в първата половина на 2020 г. срещу победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа.  

"Този мач е изключително важен, защото ако загубя, няма да се бия за световната титла. Смятам, че в първата половина на 2020 г. мач за световната титла трябва да има. Но аз сега съм се концентрирал върху този противник, не подценявам никого. Ще изляза концентриран, ще бъда на 100% за победа, за да изкача предпоследното стъпало", заяви още Кубрат Пулев.