Антъни Джошуа използва Инстаграм, за да направи няколко удара срещу Тайсън Фюри, след като беше обвинен от Циганския цар, че протака и нарочно не подписва договора за бой между двамата през декември. Часове след като пусна видео, в което разкрива, че веднага след като адвокатите му дадат договора ще го подпише, Ей Джей публикува как рапира по темата.

Бишият шампион зареди интересни рими, за да обяви, че не бяга от бой с Фюри. „Правя, каквото правя. Кой по дяволите, заблуждаваш? Виждам хората кават: Трябва да подпишеш контракта. Какво си мислиш, че правя, човече? Мислите, че се отдръпвам? Аз играя, правя преговори, не се притеснявам“, изпа Джошуа.

След двете загуби от Олександър Усик това е шанс за Ей Джей да вземе пояса на Фюри от WBC. Феновете веднага харесаха изпълнението на Джошуа.

"Това е висока летва в свободния стил", написа един от запалянковците. Друг добави, че "Джошуа е най-добрият създател на лирика в бокса".

Той не за първи път показва качествата си като рапър. Преди година демонстрира възможностите си като певец в предаването Сокър Ей Ем по Скай спортс. Правил го е и в Дубай и на други места.