Промоутърът Еди Хърн се притеснява, че следващия противник на Тайсън Фюри няма да е неговия клиент Антъни Джошуа. Двамата са в процес на преговори за „Битката за Британия“, която трябва да е през декември, но вече десетина дни няма развитие по уговорката. Самият Хърн твърди, че „преговорите се движат в правилната посока“, но се страхува, че следващият съперник на Фюри ще е Мануел Чар.

От лагера на Фюри вече изпратиха договор на Джошуа, но официален отговор няма. Вместо това шампионът на WBC в тежка категория най-вероятно ще се изправи в родения в Ливан германец Мануел Чар.

„Разбрахме се да работим над договорите. Получихме офертата в петък или събота и всички за това говореха“, обяви Хърн. „От тогава имахме разговори и последните бяха вчера. Мисля, че те искат да ни изтече малко времето, а ние няма да подпишем контракт, ако не е в точния формат“, допълни промоутърът.

Фюри вече обяви, че предлага разпределение 60:40 на Джошуа, който е в серия от 3 загуби в последните 5 мача, включително две поредни срещу Олександър Усик.

„Говорим и нещата се движат в правилната посока. Никой не е направил нещо грешно. Но моето усещане е, че Фюри ще се бие с Мануел Чар. Надявам се да греша“, завърши Хърн.