Тайсън Фюри възнамерява да се бие отново с Олександър Усик. Циганския цар беше детрониран в Саудитска Арабия от Усик, който стана първият безспорен шампион с четири пояса. Повторният двубой вече беше включен в първоначалния договор - въпреки че Фюри отказа да се ангажира с него след първата си загуба.

Сега обаче промоутърът му Франк Уорън потвърди, че победената британска суперзвезда възнамерява да се позове на правото си на реванш.

"Той се върна тук, възстановява се и настроението му е такова, че иска реванш и той вече е подписан, така че ще се случи“, обяви Уорън пред talkSPORT.

Членът на Залата на славата добави, че реваншът ще се състои през октомври в Рияд. Фюри - който загуби пояса си на WBC - настоя, че е достоен за победата по време на интервюто си веднага след прочитането на резултата. И странно посочи войната на Украйна с Русия като причина съдиите да му дадат присъдата.

35-годишният Фюри заяви: "Страната му е във война, така че хората застават на страната, която е във война."

Но Уорън отвърна на удара. "Доста се ядосах. Току-що се прибрах и чета някои от информациите. Тайсън страда от биполярно разстройство. Ако влезете в сайта на NHS и погледнете какви са симптомите на биполярното разстройство, някои от нещата казва точно това, което е на ум. Ако това е в ума ви, вие го казвате. Това е един от симптомите, за съжаление."

"Тайсън, погледнете го веднага след този бой, той целува Усик поне три пъти по челото и по бузата. С Тайсън, той е казвал в миналото: "Аз се оттеглих". А няколко месеца по-късно: "Отново се бия". Това за съжаление е едно от нещата, които се случват с хората, които страдат от ужасна болест“.

"Преди години то се наричаше маниакална депресия, а сега се нарича биполярно. Всички проблеми, които е имал през годините, са добре документирани. Тайсън е воин."